【精靈搜尋地圖新功能 所有小精靈巢穴大公開】

NEST-1

【精靈搜尋地圖新功能 所有小精靈巢穴大公開】

網址︰ https://pokemon.appx.hk/nests

呢個香港版搜查器, 相信大家都唔會陌生, 當中既實時小精靈位置顯示功能, 受到眾多既訓練員支持, 但亦有唔少訓練員反對! 在此不多作介紹!!

但係今日推出左一個新功能, 就係 “小精靈巢穴分佈圖", 適合一眾努力不懈既訓練員日捉夜捉!!

nest list

現時有唔少小精靈既巢穴已被公開, 但係有D小精靈既巢穴仲係一個謎! 呢個新既地圖功能, 每日搜集大量小精靈出沒數據, 作出統計分析! 務求發掘出所有巢穴!而且會每日不斷更新數據, 確保巢穴準備性! 唔使驚官方突然又大執位而去錯地方!!

而且巢穴有再分為 小巢穴(小圖示) 和 大巢穴(大圖示), 顧名思義, 大巢穴比小巢穴出產更多該款既小精靈!

small and big nest

而巢穴既定義準則, 會再以該小精靈既稀有程度而有所調整, 所以某些巢穴會不斷出現該小精靈, 某些巢穴就可能要等20分鐘或以上先會再出現該小精靈!

小編核對左大部分現有既巢穴資料, 大致上都一樣, 但係精靈出現既位置有些許偏差, 例如應該係公園入面出現既精靈, 顯示位置變左係公園外圍, 大家要小心留意!大家可以先按一下想要捉既精靈, 就會顯示出一個小方框, 再係方框入面搵出小精靈真正出現既位置, 就可以好容易搵出該小精靈既巢穴!!

Position

‪#‎捉曬所有精靈不再是夢‬ ‪#‎提醒大家巢穴出產既小精靈IV都唔方會高

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 變更 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 變更 )

Facebook照片

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 變更 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 變更 )

連結到 %s